Новата учебна година в ПГПЧЕ „Алеко Константинов“ стартира с нов директор

С много настроение днес бе даден старт на новата учебна година в ПГПЧЕ „Алеко Константинов“-гр.Правец. Откриването се състоя в двора на училището и бе осъществено съвместно между гимназията и ОУ „Васил Левски“-гр. Правец.
Сред специалните гости на тържеството бяха секретарят на Община Правец г-жа А. Петрова и главният експерт „Образование“ г-жа М. Пенчева, както и гл. експерт от РУО-София област г-н М. Братоев.
Поздравителни адреси изпратиха Началникът на РУО-София област г-жа Росица Иванова, кметът на Правец г-н Румен Гунински, както и много други институции и партньори на учебното заведение.

ПГПЧЕ „Алеко Константинов“ стартира новата учебна година с нов директор – г-жа Христина Иванова.
В своето приветствие към колектива и учениците тя заяви: „Приемам предизвикателството с отворено сърце, защото вярвам, че когато мъдростта, младостта и мечтите си дадат среща – това е една наистина очаквано добра комбинация! И тогава-ако има труд, постоянство и воля за успех, то няма нещо, което да е невъзможно за постигане!“.
Г-жа Иванова пожела на всички „една здрава, присъствена, изпълнена с положителни предизвикателства и с постижения нова учебна година.“
Осмокласниците новият директор приветства с „Добре дошли в отбора на най-успешните!“.

Водещи на тържеството бяха Борислава Асенова и Илиян Рашев.
Знаменосец и асистентки: Мартин Димитров, Цветослава Гарванска, Рени Петкова.
Борислава Асенова, Симона Пенчева и Светлияна Димитрова изпяха страхотни песни, а звуковото оформление бе дело на Кристиян Ангелов и Никола Костадинов.

Първият училищен звънец днес удари за близо 100 нови ученици, приети в английска и немска паралелка, както и в две професионални паралелки екскурзоводство и хотелиерство.
Близо 400 са учениците тази учебна година в ПГПЧЕ“Алеко Константинов“ – гр.Правец .
На добър час!

Снимки: Стоян Христов